Art Deco Dame


I går da jeg havde været hos min far, kørte jeg forbi en lille bitte antikbutik på Strandvejen. Jeg har ofte trykket næsen flad mod ruden, men har aldrig været heldig, at der var nogen. Det var der i går. Så jeg smed bilen rundt hjørnet, og ville om og lure. Jeg havde det skidt, men nu var chancen der. Det gik hverken værre eller bedre, end at jeg kom hjem med dejligheden ovenfor.

Hun er af messing og 19 cm høj og ganske yndig – også bagfra. jeg har længe ønsket mig sådan en figur, og hende her var bare lige mig og meget overkommelig i pris. Så hun kom med hjem og står nu i min vindueskarm.

6 thoughts on “Art Deco Dame

  1. Flot Art Deco dame 🙂 og flot billede af hende!
    Der er bare noget specielt over Art Deco – smukke møbler og bygninger, synes jeg; man skulle have levet dengang 😉

    • Tak Marianne, ja der er ihvertfald mange ting, jeg kunne ønske mig var som tidligere tider. Men sådan er det jo ikke. Tænker hver tid har fordele og ulemper?

    • Det var lige præcis sådan, hende måtte jeg eje. Heldigvis ikke spor dyr, så det var bare skønt.

Der er lukket for kommentarer.