Fantastisk morgen

Som det ses, havde Emil og jeg en aldeles magisk morgen i Dyrehaven til morgen. Vi var der ca. 7. 30 og eftersom det havde været frostvejr, lå der den smukkeste rimtåge over Eremitagesletten og hele haven iøvrigt. Det giver altså lige det der magiske touch.

Tænker du også på nogengange, hvad træer ville sige, hvis de kunne tale? Jeg gør, især de der megamonster gamle nogen. Det træ længst til højre (nederste foto) er lige så bredt som 3 granvoksne mænd. Det fremgår ikke af foto, men det er enormt 🙂 Desværre så vi ingen dyr, som i Rådyr, men det gør vi nok en anden dag, hvor vi kan gå lidt længere eventuelt. Men vi gik da en time.

Jeg gik her til morgen og filosoferede over, hvis jeg nu var dronning med enevælde. Så skulle jeg bo på Eremitageslottet. Men det var bare sådan en skør ide, mens jeg gik der. Iøvrigt, nu vil taler dronninger, så mødte jeg faktisk en rigtig skønhedsdronning der lige midt i det hele! Hvad det går ud på, fortæller jeg imorgen. Nu vil jeg ind og slappe af. For nu ønsker jeg jer alle en god weekend.

Update – Du kan se resten af fotos fra Dyrehaven her.

0

8 thoughts on “Fantastisk morgen

  1. Tak for opfordringen Deborah og for at du gerne vil se mine billeder også – og jo, det kan være jeg får mig en blog på et tidspunkt; har da tænkt over det 🙂

    • Jamen det er altid sjovt at se billeder (synes jeg). Så det synes jeg da bestemt, du skal gøre. Hvis ikke en blog, så ihvertfald online fotosalbum.

  2. Pingback: Deborah's food and something

    • Tak skal du have Marianne – jeg elsker træer, og så kan man jo sige, Dyrehaven i den grad er det rigtige sted at være 😉

  3. Pingback: Deborah's food and something

  4. Smukke morgenbilleder!
    Ja, det tænker jeg også en gang i mellem; hvad træer mon kunne fortælle os, hvis de kunne tale. Netop fordi i torsdags gik jeg tur i Frederiksberg Have og tog nogle fotos af de skønne, gamle, knudrede træer, som står op ad bakken,op mod Frederiksberg slot 🙂

Der er lukket for kommentarer.