Hold øje – Forårsfødselsdags-give-away!

Lige straks, er der her i familien en rund fødselsdag, og i den anledning, og at fødselsdagbarnet har det så godt ovenpå den overståede operation og alting, vil jeg gerne holde min allerførste giveaway.

Ikke endnu dog, men hold øje, for der er ikke længe til. Knap et par uger. Så vil du være med til at fejre fødselsdagbarnet, og samtidig vinde en nøje udvalgt ting, så er det eneste, du til den tid skal gøre, er at smide en kommetar – intet andet. Men det skal være her på bloggen. Jeg glæder mig til at se, hvor mange, der vil være med.

0

3 thoughts on “Hold øje – Forårsfødselsdags-give-away!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.