Resultater og konklusioner

Jeg var til scanning her forleden. Det var i forbindelse med den er sk.. svimmelhed, som bare ikke vil give sig. Noget trættende, for nu at sige det mildt. Ingen kan blive klog på hvorfor, jeg er svimmel! Det bedste bud har indtil nu været, at det er en virus på ballancenerven, der vender tilbage. Det er det så stadig, for den her scanning blev vi da ikke en dyt klogere af. Jo, derhen, at jeg ingen gevækster har af nogen som helst art, endsige blødninger etc. Det er jeg selvfølgelig glad nok for, intet om det. Men svimmelheden er jeg ikke glad for, det skal være sagt. Nu synes jeg ellers lige, det gik bedre, men så igår skete der noget, og jeg blev hundedårlig mens jeg var i stalden! Så jeg var ikke særlig effektiv i går, og måtte tage tidlig hjem. Ikke lige det, jeg drømte om, for der var da nok, jeg kunne give mig til. Altså.

I dag var jeg så hos lægen for han skulle have resultatet af den her scanning, og vi skulle tale lidt om det. Vi talte jo så sådan om min situation genrelt. Og jeg var så selv kommet frem til en anden løsning eventuelt. Den drøftede vi, og det kan sagtens være, der er en snert af det. Det ved vi ikke, men uanset, det er eller ikke er det, kan vi jo intet gøre ved det. Jeg får det ikke bedre af, at få endnu en diagnose, som jeg intet kan stille op med alligevel. Han synes, jeg skal gøre som jeg hele tiden har gjort. Prøve at nyde livet på trods af besværligheder – han synes, jeg gør det godt! Tak for det – det synes jeg nu som regel også, men også jeg kan da blive mentalt meget træt af, at jeg føler det her op ad bakke hele tiden.

Som nu f.eks. med træning. Jeg når lige at komme igang, så bliver jeg syg (oveni alt det med far). Nu kan jeg så starte forfra og om igen og sådan har det altid været. Man kan altså godt blive mere end almindelig træt i sit ansigt, og når man så er UDMATTET træt i forvejen – tjah, så kan I selv regne ud, at det kræver sin kvinde nogen gange, at hive sig op ved hårrødderne.

Men gode venner og det spirende forår gør deres, jeg skal nok blive ved at prøve. Men jeg har mine dage, hvor jeg bare er monstertræt af det, og i går og i dag er sådanne dage. Så holder jeg telefonfri, og går en lang tur. Ikke at jeg bliver en dyt mindre træt, men min morgen i Dyrehaven hjalp da noget på det dårlige humør. Hvorfor får I se senere. Nu vil jeg have et bad, og så vender jeg retur senere med magiske fotos fra Dyrehaven incl. rimtåge! Således blev weekenden skudt i gang.

0

2 thoughts on “Resultater og konklusioner

 1. Kæreste Deborah

  Det gør mig ondt hvis du får puttet endnu en diagnose oveni dem i forvejen har, en ting er at vide man har nogle diagnoser og som man lærer at leve med, en anden er det at få flere bygget på…. det er for meget og kan vælte læsset fuldstændigt.

  Så kan sagtens følge dig i at du er træt, og at dette oveni er ved at få dig ned med nakken…. Og jeg ved også at du kæmper en brav kamp hver dag, for at gøre forskellige ting…. Ligesom jeg yderligere ved, at du altid gør hvad du kan…. Og så kan ingen mennesker forlange mere af dig …. udover du selv…. Så sender dig mange gode tanker og håber at du bare passer på dig selv så godt du kan….. sender et knus med cyperposten til dig…

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Som jeg skriver, det vides ikke. Der er ingen grund til at gå ind i det, for det gør hverken fra eller til. For har jeg den diagnose, jamen så kan man ikke gøre noget alligevel. Og ja måske har jeg, sandsynligheden taler da for i en vis grad. Men det gør som sådan ikke den store forskel for mig. Det bliver hverken værre eller lettere af om den kom oveni eller ej. Så det gør den så ikke. Dels fordi den er meget difus og svær at konstaterer som sådan og så af ovennævnte grund.

   Tjah, jeg vil da gerne mere end jeg kan, men prøver så godt jeg kan. Det er ikke så meget min egen manglende forståelse, som det kan være svært, at formidle mine begrænsninger videre. Det er næsten det værste. Men det går nok.

   God weekend til dig.

   Knus D

Der er lukket for kommentarer.