Lørdag på gyngende grund

Lørdag skulle jeg efter planen i stalden. Det kom jeg også, men jeg var ret usikker på, hvordan det ville spænde af, eftersom det jo ikke gik specielt godt sidst, jeg var der, og dagen i går bestemt heller ikke var særlig god.

Det blev som skrevet, en lørdag på gyngende grund, og det er bare irriterende. Dels fordi jeg langt fra kan lave de ting, jeg plejer, og så bliver jeg dårlig af det. Så jeg var bestemt ikke særlig effektiv i stalden, og jeg tog hjem ret nedslået på den konto.

Lidt fik jeg selvfølgelig bedrevet. Blandt andet fik jeg æren af at børste skønheden på fotos – Una Vita, som er en dejlig pige på 2 år. Og så fik jeg taget mig lidt af drengene også, og var et smut på banen. Men meget mere blev det ikke. Nu lægger jeg strategien om, for på denne måde går det altså ikke. Så må vi se, om ikke den model fungerer bedre, ihvertfald indtil jeg har det bedre. Hvis en ting ikke virker, må man jo gøre noget andet. Og til hestene vil jeg altså engang imellem.


Begge fotos viser vores dejlige 2-åring Una Vita (Pistachio – Phoenix Phantom)

0

6 thoughts on “Lørdag på gyngende grund

  1. Jeg læste dit indlæg om En kvinde i Berlin efter du kommenterede på mit indlæg om den. Jeg er så enig, og jeg kan godt forstå, at den har særlig interesse for dig. Jeg kunne ikke kommentere selve indlægget, derfor her 🙂

    • Nej, det er jo ikke så underligt, at det har min særlige interesse. Synes det var en meget stærk film. Jeg er ked af, at der var lukket for kommentarer, men det var jeg nødt til en overgang på grund af spam. Nu prøver vi at åbne igen, for det er da hyggeligst at kunne kommenterer der, hvor man har noget at sige. Så skriv endelig væk 🙂

    • Sjovt du siger det Lene, for det var nøjatigtigt, hvad jeg tænkte, da jeg så dem 🙂 – Og det var så lidt, det er altid en fornøjelse at få lov at nusse om hende!

  2. Sikke en flot hest 🙂 …og bestemt da ikke sjovt med den svimmelhed; håber det bliver bedre efterhånden.

    • Tak skal du have. Det kan du tro, jeg også gør. Er noget så enormt træt af det nu. Ja Vita er en meget smuk hest – helt sikkert!

Der er lukket for kommentarer.