Friedrichstadt – En af efterårets glæder

Bliver en tur til Friedrichstadt med Gentofte Kulturforening i 3 dage. Vi skal køre med bus og se en hel bunke spændende ting. Jeg glæder mig allerede, og håber bare vejret arter sig. Så mangler jeg bare at få mine to andre arrangementer på plads 🙂

0

2 thoughts on “Friedrichstadt – En af efterårets glæder

 1. Kære Deborah

  Det lyder rigtigt hyggeligt, jeg håber at det bliver en berigende tur og at dine andre ture går i orden…. så du har noget dejligt at se frem til…

  En miniferie kan på mange måde hjælpe en ovenpå psykisk igen og endnu bedre give en et mentalt pust så man igen kan klare en del…. Oplevelser af den gode slags er bestemt at ønske og med en viden om at der om nogle få måneder er en lille rejse… jamen så er det jo skønt.

  Ønsker dig en dejlig dag…. 🙂

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Ja da, det bliver da dejligt, omend der er noget til endnu. Før det, skal jeg meget gerne have arrangeret en tur til Berlin, og det skal jeg igang med fluks. Den glæder jeg mig også helt vildt meget til.

   Og ja, det kan give en et løft, at man har noget at se frem til ingen tvivl om det. I det hele taget, er der masser af gode oplevelser at se frem til hele sommeren er jeg sikker på.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.