Frokost….

Resten af den dejlige bagte squash fra forleden, fik 1½ min. i mikroovnen, og blev spist sammen med en færdigblandet salatmix fra ALDI tilsat en dressing jeg havde, og cherrytomater og et drys purløg og to kartoffeldimser også fra ALDI. Det smagte skønt, og kan varmt anbefales.

Morgenen er godt brugt som først hundelufter, hestepasser og babysitter 🙂 – i små mængder til det miderste, for svimler stadig, så kun Neppe fik fornøjelsen af mig. Jeg sov næsten ikke i nat, og er underligt nok ikke ved at dejse om. Det viser hvor uforudsigelig mit system er. Men jeg vil dog smide mig på sofaen, og falder nok også i søvn. Senere får så se, hvad og hvor meget jeg får lavet. Vejret – det er ikke noget at tale om. Trist! God dag til dig, på trods.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.