Det er ganske vist….

det ér forår nu! Emil og jeg gik tur til morgen. En hel time. Ned ad gaden jeg elsker – Ordrupvej. Vi så forår ligemeget, hvor vi kiggede og vi nød det omend det blæste lidt til morgen og solen ikke havde magt, som den fik det senere. Det skulle blive rigtig varmt i morgen. Glæder mig allerede.

Nu må jeg vist have noget mad. Har siddet her for længe og fundet underlige ting, sjove steder 🙂 God aften derude.

0

4 thoughts on “Det er ganske vist….

 1. Der var engang en dejlig butik på Ordrupvej, der hed Butik 23, kan du huske den? Der var skønne gaveting og også tøj og støvler/sko og det var nemt at finde noget godt der. Jeg tror nu nok, at den har været lukket i nogle år nu – og ja, det er synd, når gode butikker med søde og servicemindede butiksejere bliver nødt til at lukke deres butikker; også på Ordrupvej, for de bidrager jo til den gode stemning i området.
  Kan godt forstå det sene svar – du har jo haft nok at se til 🙂
  Håber du får endnu en god weekend.

  • Du kan tro, jeg kan huske Butik 23! Jeg har handlet der rigtig meget. Når mor og jeg var på Ordrupvej, skulle vi altid ind og kigge, og mor handlede der ofte, når hun skulle finde en gave. Det var en skøn butik. Ja, der er ihvertfald 2 år siden den lukkede. Nej mere, for der har nået at være en anden forretning der, som (selvfølgelig) også er lukket igen. Tak for din forståelse – ja jeg har haft nok at se til. Nu er det heldigvis ved at stilne lidt af, og jeg kan puste lidt ud.

 2. Smukke blomsterbilleder 🙂 og ja, Ordrupvej er helt speciel!
  Håber du får en dejlig forårs-weekend.

  • Tak skal du have. Jeg elsker Ordrupvej, men desværre lider den under butiksdøden. Så lige endnu igen en butik, der lukker her forleden 🙁 Jeg havde en god weekend med fødselsdagsfejring. Det har været lidt hektisk, og derfor det sene svar.

Der er lukket for kommentarer.