Savner….

Jeg taler ikke så meget om det, og skriver endnu mindre om det. Ikke fordi, det ikke er sandt, for det er det. Jeg savner min smukke, bløde, helt vidunderlige lille Garbo, helt utroligt meget! Nu har jeg sagt det højt også! Man siger det hjælper at dele sin smerte, så jeg forsøger lige….

8 thoughts on “Savner….

  1. Åh du kan tro, at jeg forstår dig. Jeg savner også min Puskis helt utroligt, og jeg tænkte netop i går på, at hun ville have elsket den tid, vi kommer til nu. Og jeg ville have elsket en sommer på terrassen med den lille hyggefryns på stolen ved siden af mig. Men sådan bliver det ikke…

    • Nej det er hårdt at miste vores små venner. Garbo var nok lille, men hun fyldte rigtig meget og er dybt savnet. Rart med en hilsen og lidt forståelse, det hjælper altid at dele synes jeg. Det er det hårde ved at holde af dyr, vi skal altid af med dem.

  2. Det er forståeligt – man savner en kat, som jo er et intelligent dyr, og som på en eller anden måde har kommunikeret med én. Måske som tankelæser, måske som det, man i IT-programmering kalder “confessional debugging” hvor én person sidder og taler om hvad der foregår i bevidsthed om at en anden lytter – og katten er en taknemmelig lytter (hvis den da ikke falder i søvn) 🙂

    • Nej det er meget mere håndgribeligt Donald. Men det er svært at forklare, hvis du ikke selv har haft en hund eller en kat. Selvfølgelig er det en mental ting også, men i høj grad også helt fysiske ting, både hunde, katte og heste for den sags skyld gør, for at kommunikere. Det er sådan “bare” i det hele taget det fantatiske selskab hun var den lille mis, og så blev jeg aldrig træt af at kigge på hende, fordi jeg synes, hun var så smuk.

    • Garbo var meget opmærksom og utroligt klog. Så jeg følte aldrig, jeg kommunikerede forgæves med hende. Hun var en lille ven, og som sådan selvfølgelig meget savnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.