Tips om Berlin modtages

Da jeg har planer om en tur til Berlin snart, modtages jeres bedste tips om steder jeg skal se, spise og i det hele taget udforske, helt bortset fra, hvis du kender til billige gode steder at bo centralt med stor tak! Så kom frisk med dine bedste tips. Jeg har selvfølgelig nogle helt persolige ting, jeg skal have set og gjort først, men jeg regner også med at “lege” helt almindelig turist.

7 thoughts on “Tips om Berlin modtages

  1. Pingback: Deborah's food and something

    • Mette, jeg har da simplethen ikke fået svaret dig – undskyld!! Jeg håber virkelig, jeg kan være til inspiration med min tur, og jeg GLÆÆDER mig allerede!

  2. På alexsandre platz hvor radio tårnet står kan man kommepå en graffitty tur rundt berlin. Hvis du kanlide sådan noget er det hel klart pengene værd

    • Tak for dit tip også. Nu er Grafitti ikke lige min ting, men det er fint at vide muligheden er der, også for dem som læser med.

  3. Jeg var der i påsken sidste år. Skøn by. Rejste med Nilles busrejser så hotellet fra derigennem. Det er nemt og billigt at køre med tog i BERLIN. Vi så Charlottenborg Slot, var på kanal rundfart, hvilket kan anbefales. Og ellers er der Check point Charlie, BERLIN muren, Chokolade butikkerne er meget specielle. Hvornår skal du afsted?

    • Tak for gode tip Birgitte. Jeg har ikke helt nøjatigt fastlagt det endnu, men jeg regner med i Maj.

Der er lukket for kommentarer.