Tillykke med de 80 år!

I dag fylder min kære far 80 år! Helt utroligt, især efter den omgang, han lige har været igennem føles det ekstra dejligt at kunne sige et stort tillykke til ham. Vi fejrede ham i går med en hyggelig brunch for en lille udvalgt skare. Og det gik rigtig fint.

Her i dag skal han og jeg spise morgenmad sammen og så skal vi lige den nærmeste famlie (min søster med familie og jeg og far) ud og spise til aften.

jeg er ihvertfald taknemmelig over at kunne ønske ham tillykke og fejre ham, og det var jeg ikke alene om at føle i går til brunchen er jeg sikker på. Nu håber jeg, at dagen i dag må blive lige så god og vellykket som dagen i går.

0

10 thoughts on “Tillykke med de 80 år!

 1. Kære allesammen

  Tusind tak for dejlige hilsener i anledning af fars 80 års fødselsdag. Jeg kan melde, at “patienten” (det er han dårligt længere), i dag har været på bustur selv for første gang, og det var gået så fint.

  Undskyld den lange svartid, men jeg har faktisk været kørt ret så flad ovenpå alt det her, og er stadig. So bear with me, jeg skal nok svare jeres søde kommentarer, så snart jeg overhovedet kan. Igen tak for jeres støtte og opmuntringer gennem fars sygdom. De var uvurderlige.

  Mange kærlige hilsener

  Deborah

  0
 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. En KÆMPE hilsen med STORT TILYKKE til din Far i dag på hans 80 års fødselsdag, skal også lyde herfra Falster. Vi håber, I får en rigtig dejlig dag.Knus og kærlige tanker herfra…….

  0
 4. Ohhhh det er idag og ikke igår…. 😀 Jamen jeg iler med endnu en lykønskning til din far, jeg håber at I får en dejlig dag sammen allesammen, og at din far får mange gode endnu at fejre…

  Mange kærlige hilsner
  Helle

  0
 5. Stort tillykke med din far Deborah. Dejligt at I fik lov at fejre endnu en fødselsdag med han og jeg er sikker på I får lov til at fejre mange endnu. Han er en sej gut.

  Ha’ en god dag. 🙂

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.