Fødselsdagsmiddag på Kardemomme


Friskbagt naan i tandoor m. hvidløg og koriander


Chicken Tikka Masala


Kardemomme – en creme brulé agtig dessert

Vi var på Restaurant Kardemomme mandag aften og spise. Dejlig mad og udsøgt betjening til en rimelig pris bestemt. Det kan godt anbefales at prøve det. Jeg skal ihvertfald prøve igen. Elsker indisk. Fødselsdagsbarnet var også godt tilfreds.

Inden havde jeg talt med andre, der også var med, da jeg var på en anden indisk restaurant. Og de mente, at dette var bedre. Det er nu ikke min oplevelse. Men smag og behag. Min ret var en anelse for salt, og det siger meget, for normalt er jeg til ret salt mad.

Det var sådan set den eneste ting, jeg som sådan kunne klage over, og så det faktum, at desserterne ikke var godt nok beskrevet. Det var ikke til at vide, hvad man fik faktisk. Især kardemommen, som jeg fik. Jeg troede faktisk, det var en is. Og tjeneren var ny, og var ikke så kyndig i beskrivelser endnu. Så havde jeg vist, hvad jeg fik (omend det smagte godt nok), så havde jeg valgt isen. Men alt i alt dejlig mad. Alle andre spiste også helt op. Man kan som det ses på hjemmesiden også tage sin mad med hjem.


Den indiske øl, der hed King Fisher, og som smagte specielt, men dejligt

0

2 thoughts on “Fødselsdagsmiddag på Kardemomme

    • Det skal da glæde mig, hvis mine fotos gav dig appetit 🙂 Jeg håber, du får din creme brulée snart. God weekend.

Der er lukket for kommentarer.