Himmelsk #78

Om de er venner eller kærester ved jeg ikke, men sol, vand og motorcykler er ihvertfald himmelsk, kan vi konstatere. Og det var der mange, mange andre, der også synes i går.

0

5 thoughts on “Himmelsk #78

  1. Jeg bemærkede lige i højre side at du læser My Week with Marilyn. Har du set filmen? Hvis ikke kan jeg godt anbefale den, skuespillerne gør det virkelig godt. Og jeg har det ellers svært med at andre skal spille MM, for der er jo kun een MM og det er den ægte vare. Jeg var sådan helt trist da jeg gik ud af biografen.

    • Tak for anbefaling. Du kan tro, jeg også skal se filmen 🙂 Sådan havde jeg det også lidt – lige som dig altså! Men den skal have en chance og jeg har set Traileren, som jeg rigtig godt kunne lide, hvilket også fik mig til at hente bogen hos Audible.

Der er lukket for kommentarer.