Seje cykler og store øser


En af mange cykelryttere “in spe”


Er man cool eller hvad?


Yndlingsbilen i rette element


Pink Cadillac


Mange vendte rundt, og holdt på samme side, hvor cyklerne passerer


Der ventes


Camaro SS


Nogle af de sidste, der slap igennem afspærringen ved Hvidørevej, som var bevogtet af en mægtig flink Politimand


De allerførste cykler i optoget kommer. Når de første rammer Bakken, er de sidste ikke kørt fra Nørrebro – så kan I selv regne ud, hvor mange der må være


Trafikprop


Det sidste skud, inden jeg gik hjem

Nu skulle det være. Jeg skulle se Bakken blive åbnet af 100-vis af motorcykler. Emil og jeg begav os afsted. Jeg havde timet og tilrettelagt, så det passede med at han fik mad og så kunne vi gå og være hjemme i ordentlig tid.

Der var kun et stort problem med det. Den information, jeg havde læst mig til var 2 timer forkert. Altså derhen at de ikke kørte fra Nørrebro’s Runddel klokken 17, men klokken 19!!! Det er en ret så værsentlig forskel. Især når man står på Kystvejen og det blæser pænt meget, og er rimeligt koldt, omend klart og flot. Desværre har jeg så også et stædighedsgen. Selvfølgelig åbner Bakken igen næste år, men nu var jeg kommet, og jeg holdt ud. Og det er jeg også glad nok for, at jeg gjorde. Det er noget af et syn.

Der var cykler af enhver slags, der var en pink Cadillac, der var min yndlingsbil i rette element (Jaguaren), der var en af fordums tiders V8 favorit Camaro SS, Porche, Mercedes og you name it – de var der. For slet ikke at nævne alle de fede motorcykler. Jeg har ikke noget særligt motorcykelgen, når man tænker på, hvor glad jeg er for biler. Men lyden af sådan en Harley eller en af de andre store maskiner, der giver den gas, er da ikke af vejen. Helt bortset fra, al chromen og lyden af så mange maskiner.

Jeg har kun kørt bagpå sådan et maskineri et par få gange. Begge med personer, jeg stolede fuldt ud på, og det er min mening, at det kun skal være sådanne man gør det med. Det var sjovt at prøve, men ikke noget jeg higer efter at gøre igen.

Det vár sjovt at se, og jeg fortrød ikke, men hold op, hvor var jeg kold og træt, da jeg endelig kom hjem. Det tog mig timer, at få varmen, og der måtte et ekstra varmt bad til. Men så lykkedes det også. Der kommer flere fotos fra i går på Flickr så snart jeg kan få tiden presset ind til det. Kan I nu have en god weekend.

31. marts – Jeg har nu læst, at mine 100-vis af motorcykler skal rettes til 1000-vis. Der var 4.000 motorcykler, der kørte fra Nørrebro’s Runddel til Bakken!

5 thoughts on “Seje cykler og store øser

 1. Tænk jeg vidste ikke at der også var gamle biler i åbningen af Bakken. Vi har også stået der mange gange og hundefrosset da søn var lille. Det er et imponerende syn. Jeg har elsket motorcykler siden jeg var barn, og her for et par år siden investerede søde ægtemand endelig i en:
  http://gt-sanne.blogspot.com/2009/09/fars-nye-skygge.html
  Den nyder vi meget at køre os en tur på.
  Nu vil jeg gå ud og vaske min gamle bil, selvom det er hundekoldt.

  PS: Jeg har skrevet svar til dig på Pinterest-“debatten”.
  Rigtig go’ weekend. 🙂

  • Sanne, det er der heller ikke i selve optoget, men inden var der “opvisning” af diverse 🙂 Hvor er din mands Honda flot. Når jeg siger, jeg ikke har et motorcykelgen, skal det forstås sådan, at jeg aldrig selv har haft noget ønske om at køre. Men jeg kan godt se, når de er flotte og din mands model har altid været en favorit.

 2. Jeg havde da helt glemt at Bakken åbnede i går, så godt at du fik taget nogle billeder af alle motorcyklerne – eller i hvert fald nogle af dem 🙂
  Ikke at jeg normalt er med ved Bakkens åbning og ser motorcykler hvert år, men det er da noget af et fænomen og sjovt at se, når de alle kommer kørende – og man ved jo, at de har en fest allesammen bare ved turen derud!
  Har ikke noget motorcykelgen, som du også skriver og synes også ind i mellem at de laver en frygtelig larm, når de kommer kørende, men lige netop denne dag må de godt for mig… 😉

  • Det var sjovt, det er helt sikkert. Det havde været endnu sjovere, hvis jeg havde taget bilen med, og have kunnet gå i læ indimellem. Men nu havde jeg jo hunden, jeg skulle gå med. Men der kommer flere Bakkeåbninger.

 3. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.