Weekendhilsen

Som frygtet har alt det her renderi omkring far og hans sygdom fået konsekvenser for mig sådan helbredsmæssigt. Jeg stresser, når jeg stresser kan jeg ikke sove, og selvsagt bliver det hele så bare for meget lige pludselig. Så jeg har måttet sætte farten lidt ned. Og det har da også hjulpet lidt. Desværre har svimmelheden ikke sluppet sit grimme tag i mig. Bedst som jeg håber, den er forsvundet, dukker den op igen. At sige, jeg er træt af den, forslår ikke. Men at være dødsenstræt og stresset, hjælper jo ikke på noget som helst.

Jeg har fået ordnet en del her i dag, men mest slappet af, hvis man lige ser bort fra 1 times gåtur med Emili det flotte, men hundekolde vejr. Jeg havde de uldne strømper og trøje, vinterfrakke, og halstørklæde på, og det var ikke for meget. Derudover fik jeg puttet en pil i potte, ligesom et par andre blomster, der ventede på det og så vandet dem, der allerede var derude.

Morgenen bød en tur i stalden og det var en kold affære, men jeg fik da gjort en smule. Nusset lidt om de firbenede og hyggesludret med de to-benede. Sådan som en lørdag gerne må være, og lige straks skal vi til løb igen. Som kompensation for en manglende billet til Dubai, ser jeg lige nu løb online derfra. Senere aftensmad og bare afslapning.

0

1 thought on “Weekendhilsen

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.