Søndagsmiddag – Burger & Beer

 

Det var i dag en hjemmelavet burger og den var god. Burgerbollerne, var købt – indrømmet. Og jeg medgiver helt sikkert, at dem jeg lavede på et tidspunkt, helt sikkert er bedre. Men kræfterne er små p.t. så jeg prioritere med hård hånd.

Salaten var en pose blandet fra ALDI – også den nemme løsning. Den kan jeg nå at få spist, inden den bliver kedelig. Hvis jeg køber hele hoveder af alt det der er i, så får jeg det aldrig spist. Det kom i, ovenpå burgerbollen, der var smurt med let mayonaise, ovenpå bøffen, der havde smeltet cheddarost på sig, ovenpå cherrytomater og løg.

Til ovnbagte kartofler, hvidløg, pastinak og rød peber. Det smagte dejligt.

3 thoughts on “Søndagsmiddag – Burger & Beer

  1. Pingback: Deborah

  2. Uhm… Det må med på vores næste madplan. Det herlige ved dem er jo, at man selv bestemmer, hvor klistret det skal være. Og at man kan vælge en bøf, der faktisk indeholder kød….

    • Susanne, ja det er nemlig lige det. Man bestemmer helt selv. Jeg kan varmt anbefale de der burgerboller også!Kom de på madplanen?

Der er lukket for kommentarer.