En slags Påskeæg

Jeg har fået to “Påskeæg” i år. Jeg plejer altid, at få et Påskeæg af min far – altså et chokolade et. Eftersom jeg for det første ikke er ret meget for dem (ihvertfald lige den slags far køber), så fik jeg istedet den ene af disse kogebøger “Suveræne Succeser etc.”.

Hugh’s kogebog, har jeg så givet mig selv, for det er en af dem, jeg absolut følte, jeg ikke kunne leve uden (overdrivelse fremmer forståelsen), og den ser da også rigtig god ud, ligesom den første også gør. Nu får vi se, hvor meget, jeg får kokkereret i Påsken.

7 thoughts on “En slags Påskeæg

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Pingback: Deborah's food and something

  4. Pingback: Deborah's food and something

  5. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.