Nu uden hund


Emil i min store stol imorgens

Far savnede Emil, og ville gerne have ham tilbage. Sådan set jo et sundhedstegn, så det fik han så her i dag, så fra og med middag i dag, har jeg været hundeløs. Lidt underligt, for man har jo vænnet sig lidt til at have ham, men savne det kommer jeg ikke til. Man er RIGTIG meget afhængig af sådan en lille fyr.

Har jeg på noget tidspunkt (og ja det har jeg), været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle have en hund, så ved jeg nu, at det skal jeg helt sikkert ikke. Nu håber jeg så bare, at både Emil og far klarer overflytningen godt.

2 thoughts on “Nu uden hund

  1. Emil vil jo nok savne at sige hej til hestene, kunne jeg forestille mig :), men ellers er han sikkert glad for at være tilbage hos sin far igen… Og du har uden tvivl passet ham godt, den tid du har haft ham – men kan også godt forstå at du er glad for ikke at være afhængig af at skulle ud at gå tur med ham flere gange om dagen og hvad der ellers hører sig til, når man har hund.
    Fint billede af ham 🙂

    • Tak skal du have. Ja, han kommer til at savne sine staldture, er jeg overbevist om 🙂 Men ja, jeg er glad for at slippe for forpligtelsen, og far er rigtig glad for at have ham tilbage, så det er som det skal være.

Der er lukket for kommentarer.