Yndlingsmandag

Lennart Hammer på Condor og Oliver Wilson på Jean Cap Ferrat


Malin Karlsson på vores Derbyvinder (2011) – Tigress Eleven


Malin Karlsson på Tigress Elven ogLene Holmbæck på ImagineNoWar


Lene på ImagineNoWar

Lennart Hammer på Condor og Oliver Wilson på Jean Cap Ferrat

I morges var jeg en tur i stalden. Der var masser af heste, der skulle arbejde i dag Vi har sæssonstart på lørdag, så det de sidste finpudsninger, inden det for alvor går løs på lørdag. Vi glæder os alle. Så der var nok at se på og fotografere i dag

Dog kunne jeg have taget mange flere fotos, hvis flere arbejder foregik på sandet. Siden den ny cushintrack, så er det meget svært, for ikke at sige umuligt at fotografere heste, der går der. Det vil sige, det kan man godt, men jeg personligt skal så tæt på, at det ville udgøre en fare for heste og ryttere, hvilket jeg selvsagt ikke er interesseret i. Nogen foreslog et zoomobjektiv. Og selvfølgelig kunne det hjælpe lidt (jeg har faktisk et, som også var på, men evt. et større kunne godt muliggøre det), men det er faktisk mere vinklen end det er afstand kun. Anyway, det lykkedes at få nogle dejlige fotos uanset i dag. Lidt mere lys, kunne jeg have tænkt mig, men det gik.

I modsætning til, hvad mange tror, er høj sol ikke lykken at fotografere i. Det giver store, store kontraster, som er meget svære at bruge til noget, ligesom det er helt håbløst i forhold til banefotos (arbejder til daglig), fordi man så får solen lige i synet. Heller ikke sagen. Bortset fra alt det, så er der sæssonstart på lørdag, hvor du kan se begge de overnnævnte herrer i aktion. Lennart gør comeback efter sin grimme ulykke, og Oliver Wilson foresætter bare en jockeykarriere, der lige er begyndt, og den er godt begyndt, det er helt sikkert. Måske ses vi på lørdag, for at jeg er der, behøver jeg vist ikke sige.

Anyway, jeg fik taget fotos, striglet 3 heste, men dog ikke “mine” drenge, som fik den store tur i går. Der var andre, der trængte, og med jockey i stalden er der altid et behov. Efter arbejder og et enkelt strigleprojket efter kørte jeg hjem og skiftede og gik i bad, og kørte så til min far med bilen. Han skulle ud og køre for første gang i dag. Det så ud til at gå fint.

Jeg blev kørt her tilbage, hvor jeg fik lavet En ny favoritsret til frokost. Uhm, det var godt. Jeg var også sulten – ingen morgenmad. Til aften lavede jeg Mousakka til en. Det var også dejligt.

Nu vil jeg trække mig ind på soafen og slappe helt af, og undre mig over, hvordan man får et trælår, men ingen ide har om, hvordan er opstået?? Jeg er positivt ikke blevet hverken bidt eller sparket i dag, så – no comprende!! *S*

0

2 thoughts on “Yndlingsmandag

  1. Apropos billedet, så var jeg sidste år noget sur på St. Jean Cap Ferrat. Jeg deltager hvert år i Lanwade Stutteris konkurrence, hvor man skal tippe hvilken hest fra stutteriet, der får samlet flest points i årets løb. Og ovenstående fik ikke et eneste! Jeg havde valgt ham fordi han var den eneste i dansk træning (Søren Jensen). Men hvad -jeg havde ikke vundet alligevel.
    Han er vist forbedret noget siden

    • Undskyld Erik, jeg har helt glemt at få svaret dig. SO sorry. Ikke ond vilje. Jean, er en rigtig dejlig hest. Glæder mig altid til at se ham ude. Jeg plejer jo lidt omgang med ham til dagligt, så det er altid ekstra sjovt at se de heste man kender sådan “hands-on”.

      Konkurrencer er jo som regel kun for sjov, men kan jo stadig være alvorlige på pengesiden. Nu ved jeg ikke, hvad pengebeløb vi taler, men måske du vinder i år.

Der er lukket for kommentarer.