Mandagstema – Prikker


Lennart Hammer på Condor

Mandagtema er prikker – Prikkerne her er på jockeyfarverne. Jockeyfarverne følger ejeren og ikke hesten. Det vil sige, at samme ejers heste løber i samme farver, hvis de har flere. Dette betyder også, at jockey’erne som regel skal skifte farver mellem hvert løb. Der er faktisk ikke mange farver, der er prikkede, der er et par stykker eller 3 som jeg lige husker det. Lige disse kommer vi ihvertfald til at se på lørdag, hvor sæssonen starter igen, dog ikke på Lennart Hammer

Det er jockey Lennart Hammer på hesten Condor. Det bliver hans første løbsdag efter en pause på 11 måneder og et grimt uheld foråret 11. Vi glæder os alle til at skulle afsted igen, og til at se Lennart i sadlen igen. I første omgang “kun” to ridt, men kender jeg ham ret, varer det ikke længe inden han er oppe på fuld kapacitet.

0

2 thoughts on “Mandagstema – Prikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.