To helte på en dag


Lennart Hammer i sit første ridt i næsten 12 mdr. på Road To Glory, som fik en fin 3. plads

Det har været en skøn første løbsdag. Vejret var dejligt med sol det meste af tiden, hestene opførte sig på nær en enkelt pænt, og vi havde Gudskelov ingen udheld. Hvad kan man så forlange mere.

Vi havde hele to helte på dagen. Lennart’s heltestatus, har jeg nævnt før. Og i dag udmøntede den sig i tilbagevenden til at ride løb. Dog startes der forsigtigt med et par løb. Der var vores Road To Glory (GB) og senere Sir Henry for Søren Jensen.

Derudover var der overlegne Oliver Wilson, der stadig er lærling, men som rider sig til den ene sejr efter den anden, og i dag blev det til hele to – og der var altså kun 5 løb i dag. Først vandt han på Flyer for Søren Jensen, og senere så på Zolitall (IRE), som han red for sin mor Bettina, som også træner. Han “kører virkelig med klatten” må man sige. Ham er der kun grund til at være stolt af!

Udover at se de to herrer og alle de andre jockeys i action, var der masser af gensyn med dejlige venner, og masser af fotos, der skulle tages. Sådan ca. 500 fotos har jeg fået i kassen plus/minus, og så har jeg endda holdt igen 🙂 Alt i alt, er alt som det plejer at være. Men sålænge vi har det sjovt, er det vel fint nok. Nu vil jeg ind og slappe lidt af, så fortsætter jeg imorgen.


Oliver Wilson i dagens 2. sejr på Zolitall (IRE) – i et løb, hvor han iøvrigt red imod sin mor Bettina Wilson, som måtte se sig henvist til en 4. plads

4 thoughts on “To helte på en dag

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Pingback: Deborah's food and something

  4. Dejlige billeder! Og sikken en fart, fornemmer jeg. Det er da godt at han kan være aktiv igen, men jeg ville nok passe meget på ryggen. Der er trods alt et liv efter banerne.

Der er lukket for kommentarer.