Mandagstema – i fokus

Mandagstema er “I fokus”. Og hvad der er i fokus her hos mig, er vist ret så tydeligt. Det er hestene, og selvsagt, må foto handle om det.

Men der er faktisk to betydninger. For det der er mest fokus på på banen, er vinderen – og her er det netop vinderen af dagens sidste løb, på årets første løbsdag – San Jemeneniano (IRE), der står i vindercirklen efter sejr i Inco Handicap, sammen med trækker og jockey Martin Rodriguez.

0

14 thoughts on “Mandagstema – i fokus

    • Han har et ret markant overbid, som ikke ligefrem vinder skønhedskonkurrencer, men han har en dejlig udstråling til trods 🙂

    • Tak skal du have! Nej det gjorde jeg ikke. Det er skægt, for rigtig mange spørger mig om jeg spiller. Det gør jeg stort set aldrig. Jeg kan finde på det måske to gange på en sæsson, og så er det som regel kun en 10’er eller en 20’er vi taler om. Som regel er det en af vores egne (staldens) heste, bare for sjov.

Der er lukket for kommentarer.