Tillykke til to Dronninger

Først stort tillykke til Danmarks Dronning med fødselsdagen. Jeg benytter enhver lejlighed til at “flashe” det dejlige foto jeg fik af hende på Klampenborg for et par år siden.

Dernæst tillykke til Dronningen af Klampenborg – Good Girl.
Vi ventede, og vi ventede i stor forventning om hendes højheds snarlige nedkomst. Det var lige op over. Der skete ingenting. Så var vi pludselig over tid, så NU måtte der da ske noget – intet skete, og alle implicerede var efterhånden ved at være nervøse for udfaldet af den her legen elefant.

Men nu har det aldrig været hendes højhed Good Girl’s stil at gøre som alle andre. Og med den største selvfølgelighed nedkom hun her til morgen på Dronningens fødselsdag, med et stort fint hingsteføl efter Academy Award. At sige at alle er lettede og superglade forslår vist ikke. Hun nåede at gå en måned og 7 dage over tid!!!


Good Girl (Mas Media – Working Girl), der har fået et føl i dag

0

6 thoughts on “Tillykke til to Dronninger

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

    • Tak skal du have Erik. Jeg er også selv meget glad for det billede. Nu er det jo ikke min mission at tjene på mine fotos, så nej egentlig ikke 🙂

    • Madame – Tusind tak skal du have. Ja, jeg siger dig, vi var ved at blive alvorligt bekymrede. Men der skulle altså også en del hjælp til at få ham ud, den lille. Fødselshjælperne var helt kvæstede bagefter. Men mor og barn har det forrygende, og det er fantastisk.

Der er lukket for kommentarer.