Fra bager til jockey – historien om Kim


Kim på den dejlige hoppe Hot Fudge i 2009, hvor de vandt Sceptre Stakes

Jeg fortalte i sin tid om, at Kim Andersen stoppede som jockey, og hvor meget jeg personligt, kommer til at savne ham på banen. Heldigvis ser jeg ham dog ret ofte. Han kommer i staldene i kraft af sit nye erhverv som hestetandlæge, og et lidt ridning bliver det også til indimellem. Ligesom han jo også kommer til løb.

Kim har haft en fantastisk karriere som jockey, og genopfinder nu sig selv igen for 3. gang. Hvordan det? Jo, Kim startede nemlig sit arbejdsliv som bager. Men det holdt ikke længe, og siden har det været hestene.

Nu kan du læse hele Kim’s historie i en ny bog på 156 sider med over 300 billeder, skrevet af Per Aa. Bustrup, der udkommer nu her den 26. maj 2012. Fra den dato vil den kunne købes i informationsboden på Galopbanen, ligesom den vil kunne fremsendes efter henvendelse til admin@galopbane.dk eller på telefon. Prisen er 185 kr. incl. moms, men excl. forsendelse og evt. ekspedition.

0