Lørdagståget og en sucess

Det er tåget her til morgen, og det er koldt. Hovedet er også lidt “diset” og gør stadig knuder. Nå, der er heldigvis mange timer til jeg skal afsted, så et bad, noget sund mad, og energidrikken skulle nok (forhåbentlig) kunne rette op på det.

En anden god ting, jeg helt har glemt at fortælle jer. Jeg hentede mine nye støvler forleden dag – de ikke bare passer, de er superflotte, og jeg glæder mig til at få dem på. Det er lige før, jeg skal have dem på i dag, nu når vejret er til det. De bliver støvede og måske lidt snavsede, men de kan da pudses. Hm, det må jeg lige overveje. Vejret er til gengæld ikke særlig fotovenligt, så på den konto kan det måske gå.

Foreløbig vil jeg ønske jer en god weekend.

0

3 thoughts on “Lørdagståget og en sucess

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Tåge kan også have sin charme, men ikke så smukt som når solen er fremme og himlen er blå 🙂 Synes også billedet at påskeliljen er smukt.
  God søndag til dig.

 3. Dejligt billede af påskelilje 🙂
  Vi havde også tåge her og senere regn det meste af formiddagen – øv, men solen dukkede op i eftermiddags.
  Tillykke med de nye støvler, de er skønne.
  Rigtig god søndag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.