Containerfund II

Egentlig skulle jeg ikke forbi. Jeg skulle hjem og gøre klar til min veninde kom i går. Men synes nu alligevel, jeg ville kigge.

Igår var der ikke så meget sådan så let tilgængeligt som sidst. Havde jeg haft mere tid og større behov, havde jeg selvfølgelig nok fundet mere.

Dette var det der lå lige for: 2 bakker tomater (og ja nogen blev smidt ud), flere bundter porrer, der er meget små og hvoraf meget er til at kassere, men de kan sagtens gå til suppe. Så nu laver jeg suppe af dem i morgen, og hvis nogen til overs kan de fryses i skiver. Derudover en pakke peberfrugt, der dog har set bedre dage. Men blive brugt skal de nok blive. Måske bliver de frosset. En flaske hindbær/æblejuice med druer. Den smager så englene synger, og havde sidste salgsdag i går. Fejler absolut intet. Rent guld i min turban!

0

6 thoughts on “Containerfund II

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. No I have not Deborah, I live in the farm-country, it’s a “sport” for city dwellers :-)). Watched a couple of documentaries about the incredible amount of food wasted, and “dumpster-diving” in cities across the USA.

    • I know Anton, and I tell you it’s popular right here with me as well! Have you done it?

  3. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.