Frysermadfrenzy

Hm, nej stille duer jeg ikke til at være længe. Ikke at jeg vil sige så forfærdelig meget, for jeg har været i sving siden i morges og mit hoved brokker sig mere end godt er. Jeg vil ind og hvile mig. Det har jeg ikke endnu gjort i dag. Dødtræt er jeg.

Jamen hvad har jeg så lavet? Jeg har lavet 3 aluforme – 3,4 dl (tror jeg de hedder) med tomatsauce og smidt i fryseren og en dobbelt portion porrecremesuppe. Du husker, jeg fandt nogle porrer forleden. De skulle jo bruges, ligesom der også kom masser af peberfrugt og fennikel i tomatsaucen, som er blevet himmelsk. Nu vil jeg lige poste lidt andet også, og så vil jeg skynde mig ind på sofaen. Gad vide, om jeg nogensinde får tid/kræfter nok? I doubt it!

Og aftensmaden er ikke engang lavet endnu. Ikke at det tager længe men alligevel – kartoffelcurry – måske i en lidt anden version – det er plads til improvisationer heldigvis. Tidligere i dag var det ikke vejr til andet end noget varmende. Og det kan sagtens stadig gå omend det er bedre nu.

0

2 thoughts on “Frysermadfrenzy

  1. Kartoffelcurry – mums, I love it. Desværre er jeg ene om at elske indiske retter, så det er kun når jeg er græsenke, at jeg laver dem 😉

    • Det var da ærgerligt. Men som du siger, så kan du jo spise, når du er græsenke, så tosset du vil 🙂 Det er nemlig guf!

Der er lukket for kommentarer.