Containerfund IV

Jeg er rystet over, hvad der smides ud. Jeg tog så meget, jeg kunne have i min kasse (se iøvrigt artikel om den her), men kunne som de andre gange, have taget mere. Da min stakkels fryser og køleskab nu bugner, tog jeg ikke mere, og alligevel havde jeg mere end jeg på nogen som helst måde kunne få brugt. Jeg kunne bare ikke nænne at lade ligge. Her er i skriv, hvad der er på fotos:

1 bk grønne druer
9 grønne peberfrugt
1 bakke babykartofler
2 spidskål
4 3 citroner (overstregningen betyder, at en måtte kasseres)
1 bundt radiser
5 bananer
1 pose nemme kartofler
1 bk portobellosvampe
9 bagekartofler
2 bk tomater
1 bk champignon
1 bk minimajs
1 iceberg
½ hvidkål
1 pose spinat
1 blomkål
2 bk harrit covert bønner
2 bdt rabarber
1 æble
1 appelsin
1 agurk

0

1 thought on “Containerfund IV

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.