Weekenden


Det bliver ikke meget smukkere end lige nu, hvor det hele er lysende grønt


En af mange smukke heste, der vandt i går – Head Above Clouds


Den dejlige pastaret

En kort opsummering af weekenden ville se sådan ud som ovenfor. Irish Day på Klampenborg er altid festlig – dog ikke sidste år. I går var vi helt forskånet for uheld af nogen som helst art, og solen skinnede fra en blå, blå himmel med fine vatpudeskyer. Desværre var der også en ret strid blæst. Man bliver så træt i sådan et blæsevejr. Eller jeg gør ihvertfald. Til gengæld kan jeg ikke påstå, jeg ikke fik taget nogen fotos. Mit kort løb simplelthen tør for hukommelse, så det satten en helt naturlig stopper for den del af det. Der var mange fine løb, masser af mennesker og med en veninde, der ikke plejer at komme til løb dernede også, var der rigeligt at se til.

Efter løb tog vi ud og spise på en italiensk restaurant ikke så langt herfra. Rigtig dejlig mad til en rimelig penge, og et sted, der er meget brugt af os fra banen iøvrigt. Dette medførte også, at vi mødte flere vi kendte dernede. Men det er jo bare en ekstra charme. Jeg fik en lækker pastaret med oksemørbrad og en lækker svampesauce, som jeg ihvertfald gerne anbefaler og spiser der igen.

Således blev det en meget lang dag i går, så dagen i dag er brugt mest på afslapning, opvask og så lidt fotos, og nu vil jeg ind og sove igen lige straks. Håber jeres weekend også har været god.