Dyrtkøbte boligdrømme

Kan I huske det lyserøde hus, som senere viste sig at tilhøre Camilla Miehe-Renard, og hendes mand? Det – altså huset var også med i et boligprogram på TV (som jeg til min store ærgelse ikke så), om knuste boligdrømme.

For det viste sig, at det her hus i høj grad vár den ruin, jeg (som ellers kan se det positive i nok så meget en ruin), havde udråbt det til at være. Vel og mærke efter med selvsyn at have set det indeni, da det var til salg. Jeg har været forbi flere gange siden, og tænkt om de da nogensinde blev færdige med det her hus. Det havde så sine forklaringer, at det tog så lang tid, og må bestemt ikke have været sjovt, at gå igennem. Men igennem det kom de, og du kan endda se endda se en reportage fra hvordan det ser ud indeni (det kan man så ikke mere, da sitet ikke eksistere længere). Jeg kørte forbi på vej hjem idag, og kunne endelig overhovedet se noget for containere og plastik.

Åbenbaret var et helt nyt hus i gammel stil. Flot ja, men “sjælen” er også væk. Det hyggelige lyserøde hus, er blevet et hvidt palæ, som så mange andre. Der var ikke andet at gøre, det er jeg klar over, men – det er nok bare mig, der har det svært med det. Men nu er det jo så heller ikke mig, der skal bo der. Og når det skulle gøres, er det gjort flot. At jeg så ikke bryder mig om boligindretningen, er jo det. I kender mig jo. Men det må da være rart for dem endelig at være færdige.

0

2 thoughts on “Dyrtkøbte boligdrømme

  1. Jeg så lidt af det program, men at se dine billeder før og efter er da vildt. Der kan ikke være meget tilbage af det lyserøde hus indenunder den nye facade. Jeg ville aldrig have gættet, at det var samme hus.

    • Nej, det er jo det, jeg synes er synd. At man ikke kan se, at det er det samme hus. Det gamle hus havde SÅ meget charme. Var det mig, havde jeg bygget det samme hus, bare i ny version. Hvis de alligevel ville have noget, der ligner alle andre huse herude (hvad det gamle ikke gjorde), kunne de lige så godt have købt et færdigt. Men hvad ved jeg 🙂

Der er lukket for kommentarer.