En hadedag – er det blevet!

I dag er det mors dag! Engang var det en god dag, hvor jeg i høj grad kunne vise min mor, at jeg holdt meget af hende og værdsatte hende Sådan har det ikke været i 8 år nu.

Nu kan jeg kun sende hende kærlige tanker og hvis jeg orker det, gå på kirkegården med en blomst til hende. Indrømmet, det har jeg ikke været i dag. Men jeg har tænkt på hende. Ville give meget for at have hende her, og kunne værdsætte hende. Dog ved jeg, at jeg huskede det, da hun var her, og hun blev altid enormt glad. Husk jeres mødre, mens I har dem – og jeg lover jer, de elsker at blive husket! Samtidig et stort tillykke med dagen til alle mine veninder, der er mødre! I skulle have haft et kort i dag, om ikke andet end elektronisk. Nu bliver det en “bunke-hilsen” her, men lige velment, så modtag den som sådan.

Måske også derfor, har det slået mig ekstra, når nogen ikke kan forstå, at jeg har mine begrænsninger, at hele den tur med min far, nær havde taget mig med i faldet sådan stressmæssigt og jeg først lige er ved at komme mig over det. At jeg ikke behøver mere end højst nødvendig stress lige op til en ferie, hvor jeg stresser over planlægning, pakning, og alle de ting, jeg skal nå inden jeg skal afsted.

At jeg bliver møgirriteret når folk der aldrig så meget som spørger, hvordan jeg har det, hvad jeg laver eller noget som helst iøvrigt, alligevel synes, de kan tillade sig at trække på mine meget få kræfter! Sådan spiller klaveret ikke – ikke mere. Beklager, nu tænker jeg altså også på mig selv! Sådan bliver det fremover – at jeg også siger fra, når folk ikke kan finde grænsen. Og det kan de så ikke! Men det er ikke hvad man har brug for, når man lige er sårbar i forvejen! Argh!

2 thoughts on “En hadedag – er det blevet!

  1. Godt hvis du har lært at sige fra! Det har jeg altid haft svært ved. -Opdragelsen..som dreng var det “forbudt” eller i det mindste meget ildeset at sige nej -især til forældrene.
    Men er det ikke også lidt dig selv, der spænder dig lidt for stramt for? To hjemmesider på ekspertplan, daglige staldbesøg (som jeg nu misunder dig lidt), enorm fotoproduktion, træning, Facebookblogging, kirkegårdsbesøg foruden alt det, vi som enlige er NØDT til at lave herhjemme selv..
    Det er dejligt for dig, du har et rigt liv, men husk at give dig selv tid til at kede dig og slappe helt af ind imellem.

    • Erik, du har ganske ret, og allerede før du skrev din kommentar, havde jeg forberedt dette indlæg om, at jeg er nødt til at hive håndbremsen nu. Jeg ved ikke, hvorfor jeg tror, jeg skal kunne så meget mere, end jeg kan. Som du siger, det er godt med gode oplevelser, men det skal ikke blive til en for høj pris. Og lige en korrektion. Jeg er ikke i stalden dagligt. Bare jeg kunne det (when hell freezes over), men det har jeg slet, slet ikke kræfter til. Jeg er i stalden 2-3 gange om ugen. De 3 gange, er som regel om vinteren, hvor jeg ikke har en løbsdag også. Det er jo også en hel dag, der går på heste og fotografering. Du har ret, jeg er meget, meget langt fra at være superwoman og det skal jeg huske 🙂 – Jeg skal give mig selv lov at slappe af. Kede mig ved jeg “hånden på hjertet” ikke, hvordan man gør. Tak for din søde kommentar.

Der er lukket for kommentarer.