Lige straks – incl. smartphone!

Hm, fornuften sejrede alligevel. Synes det var mange penge, at give bare for “looks”, hvis jeg ville have den her Rhyme model. For helt seriøst, jeg ved ikke engang, om jeg kan vænne mig til skidtet.

Den billige model, jeg havde udset mig HTC Wildfire, havde jeg jo også kig på, fordi min veninde har den. Og jeg havde faktisk kigget på Sensation også, som ligger midt i Rhyme og Wildfire prismæssigt. Men nu snerper det jo sammen tidsmæssigt, og den der Helligdag torsdag drillede mig lige også, for den havde jeg ikke lige lagt ind i min tidsplan.

Så var jeg inde og kigge på Elgigantens side, og der var svaret så kastet for mine fødder. En HTC Explorer til 799,- kr. Den har mere kapacitet end Wildfire på nogen punkter, og på andre ikke, men nu har jeg “taget hovedspring”. Og bliver jeg ikke glad for den, er skaden altså ikke katastrofal.

Til gengæld lader det til,at jeg i Berlin skal forlade mig på et gammeldags kort og ikke GPS på telefonen, for det er dyrt, forklarede den meget meget søde hjælper hos Telmore mig. Så det gør jeg så. Til gengæld er det ikke ret dyrt at ringe og sms’e og at modtage, koster slet ikke – så skriv af hjertens lyst, mens jeg er væk 🙂 Det bliver da lidt spændende, at bevæge sig udi noget nyt på flere planer samtidig. Telefonen bliver sendt, og skulle gerne være her onsdag.

8 thoughts on “Lige straks – incl. smartphone!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Det kan lade sig gøre at bruge GPS og kort uden dataforbrug. Google Maps har mulighed for at hente et kort-område ned på forhånd. Inde under Setting og Labs er der et hak for “Pre-cache map area”, hvor teksten starter med “Going on a trip where you won’t have data coverage?”. Herefter kan du hente et område på ca. 25 kvadratkilometer, hvor Maps også virker med slukket dataforbindelse. Så vidt jeg husker gælder det for en måned frem. Rutevejledning må du dog mangle. Måske skal du have et SD kort i for at der er plads til data.

  Derudover findes der også andre kort-apps, som giver mulighed for at køre på kort der hentes ned på telefonen. Fx Navit, der dog kræver lidt tilvænning.

  • Tusind tak for informationen. Jeg tror ikke, jeg kommer til at bruge det så. Så lyder det lettere med et almindeligt kort. Jeg når heller ikke at sætte mig nok ind i det tekniske før jeg skal afsted. Men det var rigtig sødt af dig at skrive det.

 3. Pingback: Deborah's food and something

 4. Aii, tillykke med dit nye “legetøj”, den er jeg sikker på du bliver glad for. 🙂

  Og du kan jo også blogge fra den og smide de billeder ind i indlæggene som du tager med telefonen. Du skal bare hente WordPress appen og så er du kørende. Jeg har ikke brugt andet siden oktober, så ingen indlæg er skrevet fra computeren siden den gang. 🙂

  • Tusind tak Catarina, jeg er faktisk allerede glad for den. Jeg er ikke nået til det med at blogge og sådan endnu, det bliver vist først, når jeg kommer hjem fra Berlin. Jeg skulle have købt lidt før, så jeg kunne nå og sætte mig ind i, men nu får vi se 🙂 I might surprise you 🙂

Der er lukket for kommentarer.