Klar – sådan da!

De sidste elektroniske dimser og lidt make-up skal smides i kufferten, men ellers er jeg klar. Lige nu er jeg træt, og kan ikke rigtig overskue, hvad jeg skal hvornår, når jeg kommer derned. Men mon ikke det går. Det tror jeg.

Alt er klappet og klart ellers. Selv mit transport”problem” fik jeg løst. Egentlig havde jeg tænkt, at en vogn til lufthavnen kunne jeg vel godt ofre for en gangs skyld. Det var indtil, jeg ringede og forhørte mig om prisen 350,- kr. en vej! Jeg var ved at falde ned af stolen, som ikke er mulig, at falde ned af. Det kan jeg da få en mere end god middag for i Berlin. Næh sådan spiller vi ikke. Så var det blevet toget. Men jeg kan stresse helt vildt over sådan noget, selvom jeg bare skal til Klampenborg og tage Kystbanen. Med alt det her togcirkus, og ombygning på Nørreport, får jeg dårlige nerver.

Heldigvis ringede min far, og tilbød at køre mig, hvilket var rigtig dejligt. Så jo, jeg er så klar som jeg vist kan blive, bortset fra en detaljeret plan om, hvad jeg skal. Det går jeg egentlig heller ikke ind for, da jeg også godt kan lide det lidt spontant. Er bare bange for at glemme noget. Men må jo sådan prioritere henad vejen. Der er jo nogen “must-see”, og dem må jeg jo tage først, og så se, hvad der er af tid ellers. Glæder mig ihvertfald.

Lejligheds- og blomsterpasning er også på plads, så jeg kan ikke forlange mere overhovedet. Nu må jeg hellere gå ind og slappe af, inden mit hoved står helt af. Pas på jer selv indtil jeg er hjemme igen. For I hører ikke mere fra mig før.

4 thoughts on “Klar – sådan da!

 1. Kæreste Deborah

  Jeg håber af hele mit hjerte at du får den skønneste tur til Berlin, at du får set det du orker og ønsker, at du måske hvem ved får hilst på den Søster der passede dig da du var barn, og måske får lidt info omkring den tidligste barndom.

  Jeg vil ihvertfald sende dig mange gode tanker og håbe at din ferie bliver alt det du håber og mere til… En ting er sikkert Berlin er en utrolig spændende by, som jeg også selv håber at gense engang….

  God tur… og pas på dig selv…

  KH
  Helle

  • Tusind tak Helle, for dine søde ønsker og ord, og ja, jeg fik den skønneste tur, med så meget puttet på, som jeg overhovedet kunne overkomme. Der er masser at fortælle, og det vil jeg selvfølgelig senere. Du har helt ret, Berlin er ufatteligt spændende og der er klart basis for flere ture derned. Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.