På opfordring: Pigerne i Kbh.’s Lufthavn

For snart meget længe siden, havde jeg en dialog med en forhenværende blogger. H*n opfordrede mig til, at fotografere Pigerne ovenfor. Jeg har så haft det glemt flere gange, når jeg har været i Lufthavnen, men nu huskede jeg det. Om h*n læser med mere ved jeg ikke, men nu får I dem ihvertfald!

2 thoughts on “På opfordring: Pigerne i Kbh.’s Lufthavn

 1. Åh du husker det… vildt. TAK
  Lang tid siden, blev så varm med en hilsen og husket fra Blogland.
  Åh de damer.
  Hvad mon de tænker, drømmer om, håber at …… kender de hinanden ?
  beundre de eller sukker de ………
  Tak Deborah
  Kontorchefen

  • Selvtak! Ja da selvfølgelig husker jeg 🙂 Flinke mennesker bliver da husket, og vi har da haft mange gode dialoger om mangt og meget. Men så blev du lidt væk. Måske du kommer lidt tilbage om ikke andet hertil bloggen. Jeg synes også de to damer er skønne, og du skal se nogen sjove skulpturer jeg også så i Berlin, når vi når så langt. Så følg endelig med.

Der er lukket for kommentarer.