Boys and their toys


Allerede på Klampenborgvej mødte jeg en veteranbil – En Austin Healey


Prøv lige at se detaljen og kromet på denne Strudebaker – Så fint


En af mine yndlingsbiler en Jaguar 3,8


Moderne biler er altså på mange måder kedelige, når man ser sådan en fin en som denne Rover


Dimser, dippedutter og reservedele af alle slags kunne fås, udover bøger og nyere kuriositeter


Den smukkeste solskinsdag på banen. Undertegnede havde selvfølgelig fået pakket sig godt ind, med de forgående dage in mente. Men det holdt også kun til jeg kom hjem, så blev det overskyet igen


Coverbrothers, der underholdt os så glimrende


På række og geledder, den ene flottere end den anden med den smukkeste baggrund


En af de smukkeste, og som jeg godt gad have i fødselsdagsgave incl. en “sugardaddy” til at betale benzinen – En Corvette fra 1960

Som sidste år var der i år Classic Motor Meeting på Klampenborg Galopbane. Dejligt vejr til det og masser af mennesker og dejlige biler. Jeg kunne sagtens have købt et par stykker, men det står ikke lige på pengepungen desværre. Men at kigge er heldigvis gratis, og det var hyggeligt.

Udover at kigge på biler kom jeg også for at lytte til en god vens søn spille med sit band. Det gjorde de rigtig godt. Så tak for også det. Desværre var arrangementet skæmmet af, at der kun var den ene eksisterende pølsevogn åben til at affodre hele den hob af mennesker. Der var en kø lige så lang som på en velbesøgt Derbydag (det siger ikke så lidt), og der var ingen alternativer, jeg kunne se. Og jeg hørte også andre klage over de mangler. Synd for et ellers dejligt arrangement, med mange, mange dejlige biler og glade mennesker. Og selv vejret opførte sig. Men næste år, så stram lige op på den culinariske side. Jeg er nemlig også den type, der godt kan lide at få en pølse til sådan et arrangement – og så behøver jeg ikke engang være særlig sulten. Der var noget telt med noget mad, men det fremgik ikke om det var for særligt indbudte. Var det ikke det, var reklamen for det ihvertfald ikke god nok.

Men når det er sagt, så var det et dejligt arrangement, og jeg vil sikkert kigge forbi igen næste år også. Dog forstår jeg ikke helt, at der ikke har været mere reklame for arrangementet. Jeg opdagede det kun fordi, jeg fik det fortalt af mine gode ven, der er med til at arrangere? Sidste år var der også en hjemmeside og sådan, det er der heller ikke i år. Man kunne evt. også der lave en Facebookside, hvor man oplyste om tiltag – ide? Tak for mange smukke biler med masser af krom. Der er selvfølgelig flere fotos – og du ved, hvor de ligger senere!

Update 8. juni: Alle fotos fra dagen er nu uploadet og ligger her.

0

7 thoughts on “Boys and their toys

 1. Skønne billeder af skønne køretøjer. Det der med pølsevognen, det har de gjort før, utroligt at de ikke tager ved lære, men måske det hjælper at klage, når alt andet (inkl. vejret) ellers er i top. Synes dog du med overskriften diskriminerer en smule. 😉 Tjæk min blog på torsdag, der er billeder fra Græsted.

  • Tak skal du have Sanne. Det med Pølsevognen, er SÅ irriterende, jeg håber også nogen klager højlydt, for det er den eneste måde, vi kan få rykket ved det. Jeg tjekker skam din blog dagligt, for du er i min reader 🙂 så jeg skal nok se fotos fra Græsted. Iøvrigt har vi en gruppe på Facebook, som “slår på tromme” for en ny restauratør – du er hjertelig velkommen!

   Med hensyn til overskriften – det var nu mere bare fordi, det er sådan man siger end fordi, jeg synes, det kun er sådan. Det er både du og jeg jo glimrende eksempler på. Jeg tænkte faktisk på det, da jeg skrev det, men skrev alligevel 🙂

 2. Du ER altså en særligt begavet fotograf Deborah! Du finder nogle motiver og vinkler som mange hundrede andre deltagere slet ikke tænker på. Meget fint. Håber du fik en pølse. Ellers vil det være en hjælp hvis du klager til restauratøren på stedet, for det var dem der ikke ville ofre ordentlige ressourcer på stedet. Det er nu 3. år i træk at de short-seller på pølsefronten. “When will they ever learn – when will they everrr learn” ? 🙂

  • Tusind, tusind tak, det er rigtig sødt af dig at sige. Det glæder mig meget, når andre kan se, hvad jeg vil med mine fotos, og bringer dem glæde også.

   Med hensyn til restauratøren på Galopbanen, er vi også moderlig trætte af h am, for de vil ingenting gøre for os (der dog betaler), men samtidig vil de heller ikke have konkurrence – jeg gad vide, om de mistænker, at andre kan gøre det bedre – meget bedre! Vi har så galt gjort, hvad vi kunne for at påvirke til, at vi fik en anden, men forgæves. Jeg mistænkte godt, det h ang sådan sammen!! Det er en stor irritation, at vi ikke har bedre mad og flere muligheder, end tilfældet er dernede og vi er stuck sålænge ledelsen på banen holder fast i dem, på trods af vores andres (kundernes) ønsker! Argh! Nej jeg fik ingen pølse.

 3. Hejsa. Den der Rover, med vikingen i front, har jeg været (næsten)nabo til i 22 år. Det er jeg næsten 100% sikker på. Det er altså pudsigt, at den er lige der på din blog, og ellers huserer den her i Nordjylland 😉
  God grundlovsdag til dig !

  • Hej Helle, og velkommen hid! 🙂 Ja det er da lidt sjovt, den dukker op her på bloggen. Jeg kan dårligt tro, der er to af lige den model og den udførsel, men man ved da ikke. Men jeg tror, vi kan være temmelig sikre på, at det er den samme bil. Håber også din dag har været god.

 4. Pingback: Den nye stald

Der er lukket for kommentarer.