Jubilæumsmuffins og alt det jeg ikke nåede i dag


De gode muffins med chokolade, iklædt “frakke” i passende farver 🙂 – formene? De er købt i England sidste år, da jeg var der

Der var meget, jeg ikke nåede. Men jeg prøver, at fokusere på det jeg nåede. Var til træning i formiddags. Var flittig, og det var godt, men holdt hårdt. Havde kameraet med mig, så det affødte nogle fotos. Heldigvis ikke alt for mange 🙂

I går talte jeg med en gammel ven på MSN, og vi aftalte, at han skulle komme her i dag. Jeg skulle give lyd, når jeg var klar til besøg, og det gjorde jeg så, og så gik eftermiddagen med det. Det var sådan set derfor muffins blev bagt også. Det var superhyggeligt, at få besøg og vejret skiftede igen mening, som det nogengange kan på et splitsekund og vi kunne sidde på altanen. Dejligt, og første gange for mig i år. Sidst det var aktuelt var jeg i Berlin – der sad jeg så ude hele ugen til gengæld. Nu vil jeg smutte i seng, og så vil jeg vende tilbage, som jeg nu bedst kan.

0