En uvirkelig realitet

Den der Berlin-tur! Jeg har stadig svært ved at tro, at jeg rent faktisk har været afsted. Det gik så eventyrligt og var så dejligt. Måske, er det fordi, jeg har drømt om det så mange år, at komme derned. Jeg ved det ikke. Hvad jeg dog er helt sikker på – jeg elsker Berlin og jeg må snart derned igen 🙂

2 thoughts on “En uvirkelig realitet

    • Ja der er så mange skønne steder at se. Jeg har mange, mange steder, jeg gerne vil se og opleve. Men jeg skal helt sikkert til Berlin igen. Jeg har masser mere at dele Ege. Jeg er ikke færdig med Berlin-turen overhovedet, men jeg skal have 72 timer på et døgn tror jeg. Nedenfor indlægget kan du se “Relaterede indlæg” og der er et par andre, og så kommer der mere. Hvis du mente om rejser generelt, så er der en kategori, der hedder “Mine Rejser”, hvis du kigger over i sidebaren. Hyggeligt, du gad smide en hilsen, de er altid velkomne.

Der er lukket for kommentarer.