Trækken-tænder-ud-tirsdag

Ja sådan at forstå, at det blev en dag, der gjorde netop det – trak tænder ud! Den blev lang og resultatet er, at jeg er brugt ganske og aldeles op. Smadret i kroppen og bare så træt, at jeg næsten ikke kan stå på benene og jeg har sovet hele aftenen væk.

Morgenen blev tilbragt i stalden, og det var som altid hygsomt, og der var som altid god brug for lidt hænder både hist og pist. Vejret slog om, og besluttede sig pludselig for sommer (det siger kalenderen trods alt også), og vi nød det i fulde drag. Kunne vaske heste og hive dækkener af i stor stil. Dejligt.

Efter vores egen stald var jeg hos nogle hestevenner længere oppe af vejen og hjælpe med at rykke man på en hest. Det er blevet “mit job”, at sørge for det, lige i den sammenhæng, og resultatet blev godt synes jeg.

På vejen hjem skulle jeg så lige forbi vores egen stald igen med min remedier, og besluttede mig så for, at helt fysisk/praktisk arbejde også er en slags terapi. Det var mens jeg gjorde det hårdt sådan mentalt, og blev gjort med en stor klump i halsen og tårerne på spring, men det var også godt. En sidste tjeneste for verdens bedste ven. Nu er det til gengæld hårdt rent fysisk. Jeg er smadret i min krop. Som sagt, det føltes ikke hårdt mens jeg gjorde, men nu gør det.

Da jeg landede her havde jeg lige et projekt med en krydderurt, der skulle plantes, og det greb jo om sig, for jeg havde nogle chiliplanter, der også skulle ompottes. Det fik jeg også gjort. Så et bad og noget nem fryseraftensmad, og så gik jeg ud som det forkromede Julelys, og er vågnet for en times tid siden. Nu kan jeg så gå ind og sove igen. Dagen i morgem står vist på restituering og afslapning.

0

1 thought on “Trækken-tænder-ud-tirsdag

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.