Dagen er gået med


Mink’s Be Soldier sammen med Malin Karlsson i Paddocken før Prøveløbet

Tjah “surprise” heste, heste og atter heste. Egentlig skulle jeg ikke have været i stalden til morgen. Det kom jeg så alligevel. Tak for dejlig morgenmad og som altid hyggeligt selskab. Så hjem, men på vejen fandt jeg på, at plukke hydeblomster, og gå Klidmoster i bedene. Så nu står der hyldesaft i mit køleskab, eller det bliver det ihvertfald (det trækker).

Senere var der Saturday Night Racing, som for staldens side, var en stor succes. Mink’s Be Soldier, var i Prøveløb, som han ikke alene blev godkendt i, men også “vandt”. Simbad startede, og gik sørme hen og vandt sit løb også, så det kunne ikke have været bedre. Personligt siger jeg tak for de smukke blomster, som jeg fik, for min andel i Simbad’s velvære 🙂 Dem får I se i morgen.

1 thought on “Dagen er gået med

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.