Jeg beklager…..

Det er en lidt hektisk weekend og næste uge også. Mere end jeg bryder mig om. Der skal helst være lidt pauser i det, for jeg ikke kører død. Men nu må jeg altså tage nogen dage, hvor der er lidt drøn på.

I går stalden, så Saturday Night Racing, idag frokost i Tivoli, mandag morgen klokken 7 Derbygalops, derefter stalden og hjem og ordne her, og gøre klar til venindebesøg tirsdag og onsdag! Så skal der vist heller ikke ske mere lige nu – ikke før søndag!

Det betyder også, at der ikke sker så meget her, før det er overstået, for indimellem alt det her aktivitet, er jeg pisket nødt til at hvile så meget som muligt. Jeg er allerede træt næsten ved tanken, selvom det er rare aktiviteter allesammen. Og det går jo også, men jeg ved, jeg får brug for alt det søvn, jeg kan skrabe sammen. Så blogindlæggene – for ikke at tale om fotos, der står i en efterhånden meget lang kø, bliver lidt længere, og jeg beklager, men jeg kan ikke mere, end jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.