Morgenkomplét

Et døgns tid sådan næsten nøjatigt, har jeg haft med den dejlige veninde fra Sydhavsøerne. Vi har hygget os noget så gevaldigt. Ovensiddende, er vores morgenbord. Derudover, var vi ude og spise frokost i dag. Også rigtig hyggeligt.

Tiden går alt, alt for hurtigt i godt selskab, og i så godt, flyver den afsted med en jetjagers hast. Når det endelig er tid for, hun skal hjem igen, har jeg langt fra fået nok af hyggen og hendes selskab, men sådan er det. Jeg håber ikke, der går lige så længe igen, før vi ses. Tak for du kom!

0

4 thoughts on “Morgenkomplét

 1. Selv-tak. Jeg hyggede mig også vældig godt i dit selskab. Som vi jo netop talte om, kunne vi nemt bruge flere dage. men med job og familie, må vi nøjes…………. Måske du kommer en tur til Falster lige pludselig, hvem ved?
  Tak for al din forkælelse!!!!!!!!! SKØNT-SKØNT…………

  • Dejligt, at høre, at du nød det. Det var da meningen. Og ja, vi må “nøjes” – jeg nød det bestemt også. Vi får se, hvordan det går, om jeg ikke kommer ned også.

 2. Det ser meget hyggeligt ud…. det savner jeg meget at have sammen med min afdøde faster…. Vi havde netop denne dejlig hygge sammen og gode oplevelser som jeg idag varmer mig ved…

  Ønsker dig en dejlig dag ven..

  KH
  Helle

  • Det var det også Helle – meget hyggeligt. Vi har det altid superskønt sammen, selvom der går noget imellem vi ses. Godt du har de gode oplevelser at varme dig ved.

Der er lukket for kommentarer.