Himmelsk #90

Som jeg sagde for ikke ret længe siden. Der er Hovedbanegårde, og så er der Berlins! Prøv lige at se engang. Foto er taget fra sightseeingbussen på dag 2 og hvis ikke den udsigt, er himmelsk, så ved jeg snart ikke. Jeg drømmer stadig om den himmelske tur og jeg glæder mig til at vise jer mere. Der er nok at tage af – bare jeg kunne sige det samme om mine kræfter.

I dag har jeg koncentreret mig om dette indlæg, for i morgen er er DFDS Seaways Dansk Derby 2012. Rigtig god weekend til jer alle.

2 thoughts on “Himmelsk #90

  1. Hvis jeg slipper for flere virusangreb, og bentøjet bliver bedre, så vil jeg mægtig gerne afsted sammen med Rimkogeren for at opleve nogle af de store julemarkeder. Samt tage på sightseeingture. Din tur har absolut gjort lysten endnu større 🙂

    • Jeg håber, du får det bedre og kan få en tur derned. Der er HELT vidunderligt. Det glæder mig, at min tur har gjort din lyst endnu større. Og så er jeg ikke engang færdig med at fortælle – Watch this space! 🙂

Der er lukket for kommentarer.