Derbydag i silende regn


Derbyfeltet på vej rundt svinget første gang (Darcy forest)

Det endte med, at blive en meget våd dag. Det startede i det små, og så lige da Derby’et skulle til at starte – eller allerede i Paddocken, begyndte det virkelig at regne for alvor og så tog det ellers bare til.

Men dagen gik bedre end forventet, og hvad er rigtig underligt: Mine fotos, blev super dennegang. Selvfølgelig har jeg måtte slette nogen, men dem er der altid. Men jeg har også fået nogen af dem, som bare er det hele værd og endda flere af dem. Så er jeg glad, og selskabet er altid skønt.

Fransico Castro var som træner ualmindelig heldig i dag. Han havde to sejre på dagen og han havde vinderen og 2. hest i mål i Derbyet. Så man kan roligt sige, han havde en god dag.

Træneren gav en lille en efter løb, og mad endte vi også med at få, så jeg var sent hjemme. Nu har jeg siddet og rodet med fotos, og er mere end godt brugt. Sofaen står for og en stor drink må være på sin plads nu. I morgen? Der vil jeg slappe af, bortset fra, at jeg skal aflevere bilen. Kan I nu sove godt!


En jublende glad Manuel Martinez på Darcy efter Derbysejren. Darcy (Danroad – Calypso Run) er opdrættet at Stutteri Laser, trænes af Francisco Castro og ejes af Stald Seaside

2 thoughts on “Derbydag i silende regn

Der er lukket for kommentarer.