Godnathilsen

Hvordan går det så? Tjah, helbredet driller lige nu. Min skulder er gået amok igen, og gør hulens ondt, jeg har et knæ, der også gør ondt, og så er jeg bare sådan generelt sløj. Det sædvanlige feber-cirkus, der kommer og går. Er dårlig uden at være meget syg, men for sløj til at være helt frisk. Med andre ord – same old, same old. Det må bare gå sin gang, og jeg tager det helt koldt, for der er ikke andet at gøre. Jeg håber dog at blive frisk til onsdag, hvor jeg har en aftale fra om tidlig morgen. Tøsehygge, det er altid godt for sjælen – og dermed alt det andet.

I dag er det dog gået lidt bedre, og feber har jeg ikke haft. Jeg har fået vasket op, vandet blomster og siddet her og fået ordnet fotos og skrevet om turen til Berlin. Nu er jeg mere end træt, så jeg vil gå i seng. Så får vi se, hvor vi lander i morgen. Sov godt!

0