Vægttab, midler, mål og tidshorrisonter

Det skal ingen hemmelighed være, jeg kæmper med kiloene. Ikke at der kommer flere af dem, det gør der heldigvis ikke. Jeg holder vægten og den har, når den har bevæget sig det sidste længe, kun gået nedad, hvis noget.

Så langt så godt, men det er ikke blevet til nok, det skal jeg være hudløst ærlig at indrømme. Lige så ærlig skal jeg være og sige, at jeg er hamrende gal i skralden på mig selv over det. For det er jo sådan, at det kun er mig, jeg kan takke (not!) for det! Det nytter ikke – de skal af de forbistrede kilo. Jeg kunne selvfølgelig bare give op og konstatere, at jeg er en halvgammel pige (lige straks) og det er lidt ligemeget. Gu er det ej ligemeget!! Hverken udfra et helsemæssigt synspunkt eller humørmæssigt. Jeg er drønked af, at se sådan ud. Forleden tog nogen et foto af mig, og jeg var ved at løbe skrigende den anden vej, eller grave mig meget, meget langt ned, da jeg så det. Rigtig ked af det bliver jeg. Man er SÅ god til at bilde sig ind “at det er jo heller ikke så slemt” – men gu er det!

Så nu må der altså andre boller på suppen – det går bare ikke. Tiden går bare, og jeg spilder tid, jeg kunne nyde nyt tøj og større velvære på at være led og ked af mig selv. Dette oveni, at det ikke ligefrem er fremmende for den proces, der taler for et forhold til det andet køn (ikke at jeg egentlig savner det vildt, men stadig). Sålænge jeg ikke kan holde 100% af mig, forlanger jeg det jo heller ikke af andre vel?

Nå, men altså her i dag så læste jeg indlægget her ovre hos Frau Putz og nu meldte jeg mig så. Det har jeg gjort før, men det blev altså heller ikke til det vilde. Nu skal det altså bare funke. Og nu har jeg jo den smarte telefon også – så der er ingen undskyldninger! Sæt igang! Så når jeg ikke at blive smækkerlækker til den her fødselsdag, som ellers var planen, men så må jeg nå det til Jul måske!? Der skulle det meste ihvertfald være røget – hvem er med på en udfordring – eller vi kan også bare lave en klub? Måske I også vil meldes på Madlog?

Jeg kan godt forstå, hvis I er lidt trætte af at høre det, og se så lidt resultater – for det er jeg faktisk også. Jeg kan kun håbe, at jeg nu får fat i “den lange ende” og ender med at at kunne smide et foto op af mig, som “smækker-lækker” – tro mig, der er intet, jeg hellere vil. Det SKAL lykkes!!

0

4 thoughts on “Vægttab, midler, mål og tidshorrisonter

  1. Jeg håber for dig, at du denne gang når dit ønskede mål vægtmæssigt. En kæreste må nok hellere vente, ifald han ikke også skal tabe sig, for rødglødende kærlighed fører ofte til masser af madhyggeri samt håndflettende gåture med isspiseri/cafébesøg etc. 🙂

    • Tak skal du have Anjoe, jeg bliver også ved at håbe. Mere på vægttabet end kæresten for at være helt ærlig 🙂

  2. Det er nok ikke megen trøst, men du er ikke den eneste, der synes, det er svært og tro mig det bli´r ikke lettere med alderen. Og når man så godt kan lide mad. Og søde sager. Og har en karakterstyrke som en mellemstor vandmand… Men lad os kæmpe. Vi kan!

    • Både og Erik – En trøst altså! En trøst derhen, at det altid er rart at høre, at andre synes det samme og også finder det svært. Ja, vi kan, lad os kæmpe – tak!!

Der er lukket for kommentarer.