De har også Ninjaer i Berlin

Man siger måske, at man skal lade hjemme være hjemme og internet og bloging ligeså, når man er på ferie. Og det gjorde jeg også – næsten! Jeg var online en gang, og der var jeg ligeforbi Facebook, og skrive en feriehilsen og det var det. Mest var jeg online lige for at finde en restaurant, som jeg iøvrigt ikke fandt, men det er en anden historie.

Noget andet, der gjorde, at jeg straks blev smidt tilbage til bloggeriet, var denne her kæmpe, som jeg mødte lige ved Charlottenburg slot.

Grunden til at han er fotograferet bagfra, er ganske simpel. De to gutter, der fulgtes med ham, var ikke nogen, jeg på nogen måde havde lyst til at spørge, om jeg måtte tage et foto af “Fido”, og af samme grund havde jeg heller ikke mod på at tage et forfra, af frygt for reaktionen. Måske fjollet men sådan var min fornemmelse og den skal man lytte til. Derfor kæmpe-han-Ninja bagfra med tanker herover, hvor Mette iøvrigt fortæller levende om, hvor meget den her hanhund savler. Det skal jeg hilse og sige den her også gjorde. Den var skræmmende forfra!!

0

2 thoughts on “De har også Ninjaer i Berlin

 1. Udseendet kan virke skræmmende Deborah, både hos hund og mennesker, men jeg er sikker på, at havde du vist hunden interesse havde du fået et smil… sådan er min oplevelse med de fleste hundeejere.

  Og Ninjaen har højst sandsynligt været lige så godmodig og rar som alle andre af den race og det eneste man risikere ved at klappe den, er savl på bukserne (hvilket også kan være skræmmende nok for nogen) 🙂

  • Tak for din hilsen – Det undrede mig også lidt, du ikke havde kommenteret på den! 🙂

   Jeg er sikker på, at det formentlig var gået okay. Og det var også min første tanke, men jeg var sgu meget usikker, det skal jeg så dertil sige. Og som du ser, var der ingen andre mennesker omkring mig end lige de to gutter med hunden. Måske havde jeg det sådan, fordi vi lige havde hørt om et meget groft overfald på Metroen dernede.

   Ninjaen, er jeg helt sikker på var flink, men du må give mig ret kender man dem ikke, ser de godt nok vilde ud 🙂 Savlen må man jo leve med, og jeg har haft bokser, så….. : -)

Der er lukket for kommentarer.