Grund til fejring og lidt af hvert


Imaginenowar i foråret, da hun var i Prøveløb, sammen med jockey Oliver Wilson og Susie Glennie. I går havde hun dog Max Friberg i sadlen

Der var aftenløb i går. Ikke et koncept jeg er særlig begejstret for. Ikke mindst fordi det ikke giver mulighed for særlig meget fotografering. Så både af den grund, og så fordi jeg følte at jeg havde brug for en fridag, tog jeg ikke kameraet med. Hånden på hjertet, så var det fint og slippe for en gangs skyld og rart bare at kunne “dalre” rundt.

Solen kom og det blev en dejig aften. Det gjorde det ikke mindst fordi Imaginenowar (ovenfor) vandt løb, og så var der basis for hygge i stalden bagefter med jordbærtærte og et lille glas. Så jeg var først her klokken 22.30.

Helbredet – det er ikke værd at tale om, det går ikke for godt. Jeg prøver at halte mig igennem, men er stadig ikke frisk, og nu har jeg fået en snert af ondt i halsen. Dagen i dag er gået med afslapning, oprydning, støvsugning og min far kom forbi. Han havde lidt indkøb med til mig og så fik vi frokost på altanen. Det var helt hyggeligt. Utroligt så godt et spejlæg og en kartoffelmad kan smage. Far var meget tilfreds og det var hyggeligt at se ham – og også Emil, der også var med.

Så har jeg set løb fra Sverige eller de 3 løb de berigede os med fra Dantoto’s side! Jeg vil ikke nærmere ind på, den del for så stiger mit blodtryk. Men alt i alt ikke særligt imponerende resultater for os og de andre danske heste der var med.

Morgendagen bliver formentlig uden besøg i stalden nu da halsen driller. Jeg skal et ærinde senere og kigge på nogen stole, og ellers ingen planer. Tirsdag har jeg en aftale med en staldveninde, så jeg må hellere slappe af i morgen. Det er ikke sådan når man har et helbred, der driller. Nu vil jeg have en iskaffe og slappe helt af. God søndag aften til jer.

0