De nye stole

Efter turen til stalden, havde jeg et ærinde. Jeg skulle ned på Charlottelund St. og købe min billet til jeg skal på ferie i næste uge. Det fik jeg gjort. Bagefter, skulle jeg forbi og se nogen stole, som jeg havde set her på nettet, og heldigvis var der ikke langt på cykel heller. De var lige mig, og nu har jeg fået nye spisebordsstole.

Det er noget, jeg har ønsket mig længe. Dem jeg havde var nogen, mor og far fik af mormor og morfar for snart mange herrens år siden. Da vi var børn havde vi nogen på vores værelse af dem (der var 6), og resten havde mormor og morfar i deres lille havestue, ved bordet der. Vi har spist mange dejlige middage og frokoster i den havestue. Det var altid hyggeligt, at komme op til mormor og morfar.

Men tilbage til stolene. De var malet et utal af gange, ikke nogen speciel god kvalitet og lignede efterhånden noget ikke særlig kønt, for nu at sige det mildt. Og det var heller ikke fordi, de var særligt bekvemmelige.

Jeg har haft fundet stole, jeg kunne lide, men selv de relativt billige steder, hvor jeg af gode grunde er nødt til at kigge koster stole en pæn sjat, så det er blevet ved tanken. For der er så mange ting, jeg mangler, og der skal opdateres her. Sofa og ikke mindst den store stol. Men så så jeg de her stole ovre hos Mia, som har flere ting til salg, da hun “downsizer”. Disse stole var lige mig og passer fint til den stil, jeg har i min lejlighed. Dels er det vanvittig svært for mig at finde noget i “min” stil, da alt jo nu om stunder skal være hvidt, hvidt og atter hvidt og grænseløst firkantet. Det er slet ikke mig, så da disse var til en umådelig overkommelig pris, var der ikke meget at betænke sig på.

Dog passer de ikke under mit spisebord. De er for store. Det er helt iorden, for jeg har fundet en løsning på det problem. Mit skrivebord er et jeg har købt for 100 kr, og det er vitterligen ikke kønt. Meningen var egentlig, det skulle sættes i stand, men det er dårligt tiden, pengene og ikke mindst kræfterne værd. Så det kan ryge ud, spisebordet kan blive overflyttet til skrivebord, og så skal jeg finde mig et nyt spisebord. Sådan skal den kringles.

Det giver mig også mulighed for at få ryddet ud i det kaos af ting, der ligger i det. Det meste ikke noget, jeg som sådan bruger, men som bare bliver gemt, egentlig ikke af nogen særlig grund. Jeg tror, der snarest (efteråret) står IKEA-plastikkasser på programmet. Det bliver godt. Foreløbig står der to stole i stuen ved bordet og de to andre står her i soveværelset, hvor der også stod to af de andre – dem havde jeg 6 af. De er så røget til storskrald, og jeg tror såmænd allerede nogen har klunset dem, og det er dem velundt, hvis de kan have glæde af dem. Men jeg er meget glad for mine nye stole.

0

6 thoughts on “De nye stole

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. De er virkeligt pæne, og også nogle jeg gerne ville eje, selvom det så også ville betyde nyt spisebord hihi:) At du har fundet dem ovre ved Mia er da bare herligt, så bliver de jo i blogfamilien ..

  Jeg så også at du har skrevet lidt om madlog.dk. Sjovt nok meldte jeg mig til i aftes, men jeg skal altså lige finde koncentrationen frem når jeg skal taste ind. Hende Frau Putz hun skal altså ha skyld for meget, først viser hun billeder frem af de lækreste kager, som jeg desværre ikke nåede at smage, og derefter smider hun et link til en kalorietæller HA!

  Nå, men nu er du på min blogroll så jeg kan holde øje med dig;-)
  Kh Henriette

  • Tusind tak Henriette, jeg er også rigtig glad for dem. Jeg glæder mig til at gå på jagt efter det helt rigtige bord.Ja den er god med kalorietæller først og kage bagefter 🙂

   Jeg håber, du skriver mere på din altanblog også, og du er i min reader også.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.