Himmelsk #93


En rigtig lækker fyr – Sir Henry


Road To Glory får et velfortjent brusebad og en tår vand efter endt arbejde


Der var travlhed med ponyudlejning idag oveni, der er sommerridelejr, så der var gang i butikken


Staldkatten tager en lur på bordet


Der er intet som ponypiger og deres ponyer

Jeg fandt lige på et nyt mantra i dag, eller hvad vi skal kalde det.

“Jeg behøver ikke komme i himmlen, for jeg har allerede været der”

Det er jeg hver gang, jeg er sammen med de dejlige heste og alle de skønne mennesker, der følger med på den konto. Og når jeg gør, så er jeg helt sikker på, der er masser af heste.

I dag var det trip, trap, trasko. Først var jeg i stalden og bagefter tog jeg turen op til Fortunens Ponycenter, hvor jeg også har venner, og hvor jeg havde lovet at tage nogen fotos. Det fik jeg gjort, både dem jeg var bestilt til, men også dem jeg bare selv havde lyst til – helt og aldeles en himmelsk dag!

16 thoughts on “Himmelsk #93

  1. Super dejlige billeder som du er mester i. Håber du har det godt D. Emil og jeg drager til London i morgen tidligt. Kommer du til Jylland i år og besøger mig?

    • Tusind tak for roserne 🙂 Jeg har det okay, har døjet noget med helbredet, men det er jo som det plejer i bølger. Det går heldigvis okay igen, og jeg tager på en mini-ferie her lige straks.

      Jo, har tænkt på dig, regner med, at komme sidst i august engang, hvis det kan passe. Vil selvfølgelig supergerne over en tur. Vi må lige sludres ved, når vi er hjemme igen. Håber du og Emil får en super tur til London.

    • Welcome to my blog Gemma and thanks for the nice words. I love the horses and yes and Road To Glory is enjoying his little water fun.

Der er lukket for kommentarer.