Kæresterier

Skal du ikke have en kæreste spørges der? Joh, siger jeg, men jeg gider ikke have en, bare for at have en. Det skal være noget meget, meget særligt før jeg orker overhovedet at begynde på det. Jeg skal falde på “r.. og albuer” helt bogstaveligt – ellers er det ikke møjen værd.

Jeg har prøvet, hvordan det skal føles og være, men af mange private årsager blev det ikke. Det kan jeg da godt begræde, men jeg har været heldig at møde følelsen nogen gange i min tid. Så hvorfor ikke igen er jeg næsten nødt til at tænke.

Ovensiddende plystegning, er til en helt bestemt meget højt elsket mand, en soulmate, som jeg ikke fik og som er sjælden at møde. Jeg mødte ham, før jeg flyttede her tilbage. Han ved det godt, og sådan er det også omvendt, men derfor skader det ikke at understrege det. Du bliver aldrig glemt….!

2 thoughts on “Kæresterier

  1. Kære Deborah.. du har den rette ånd at takle det på. Jeg er også lidt nysgerrig efter hvad det mon er du kom i tanke om,m da du læste mit indlæg forleden? ;)) Nå, men jeg takker for de dejlige feriebilleder du har delt med os, og jeg håber en dag at kunne besøge den smukke ø også.

    Rigtig god tirsdag
    kh Henriette 🙂

    • Jamen det var den med kasserne. At når man har en alder, så gør man sådan, og sådan o.s.v., ligesom det med kærester, og hvordan man er det. Jeg kom bare til at tænke baglæns på nogen situationer, hvor jeg sikkert har været for fastlåst i “kasserne”.

      Man skal vel gøre, som man har lyst sålænge man ikke bevidst gør nogen ondt. Og hvem siger iøvrigt, at du ikke er hans livs kærlighed, hvis han gerne vil holde dig ud, på trods af dine “særheder”? – Det er vel det, det går ud på?

Der er lukket for kommentarer.